April april…

Jaha, då var det första april. Sen är det maj. Och i juni ska jag föda barn.

Jisses, det här har utvecklats mer och mer till en gravidblogg. Det var liksom inte riktigt meningen. Men det blir väl så när ungefär hela mitt liv kretsar kring det. Och värre har det blivit sedan jag slutade jobba.

Jag går omkring här i en behaglig graviddimma, jag bygger bo och oroar mig inte för särskilt mycket. Njuter och myser med magen och Kärleken.

Idag hade jag tänkt att baka vaniljbullar och drömmar, jag hade glömt att vi skulle få besök av en kompis från Stockholm. Han kom runt lunch och stannade över middagen innan han fick skjuts in till Uppsala där han skulle på fest. Mycket trevligt på alla sätt och vis. Vi åt våfflor med sylt och grädde till lunch och fläskpannkaka till middag. En dag i det vita mjölets tecken med andra ord :) Min mage är hyfsat svullen nu, kan jag meddela. Mer än normalt alltså. Inte för att det syns någon skillnad nu för tiden, men det känns.

Vi tog en liten promenad runt ägorna här också, plockade lite ris och satte fjädrar i. Det är vackert häromkring. Kanske inte nu när det töar, då är allt bara grått, brunt och slaskigt. Men jag tror att det kommer bli bedårande i vår och sommar! Jag har en känsla av att kullen utanför fönstret här kommer vara nerlusad av vitsippor.

Imorgon är det långfredag. Då ska jag baka vaniljbullar och drömmar. Jag kanske måste åka in till Enköping också för att hjälpa påskharen på traven med de där äggen han lovat att värpa…