Besvikelsen med stort B

Igår kväll satt vi och kollade på Blocket efter kökssoffa och gungstolar. Vi hittade våra drömmars kökssoffa och billig var den. Vi bestämde oss för att köpa den. Vi hittade också två gungstolar som vi ville ha.

I förmiddags ringde vi och kollade så att det fanns släpkärra att hyra på macken. Det fanns det. Så ringde jag på annonsen på soffan. I samma sekund som jag ringde mottog annonsören pengar för soffan. Den var borta. Vrååål! Yyyl!

Jag blev så gruvligt besviken! Den hade varit perfekt!

Den ena gungstolen skulle säljas precis som jag ringde och på den andra annonsen var det ingen som svarade. Så det blev varken hackat eller malet kan man säga. Röven!

Istället bakade jag. Det blev helt svingoda vaniljbullar. Det är utan tvekan det bästa jag presterat i bakverksväg. Smakade som om de var konditorsgjorda. Vi goffade i oss så vi knappt kunde prata. Eller i alla fall inte jag. Jag fick inte ens igen munnen, den var full med bulle.

Och med tanke på Kärlekens reaktion på bullarna och sättet han tackade mig på, lär det inte vara sista gången de bullarna bakas i detta hus :D ;)

Sen blev det drömmar. Fast det blev snarare mardrömmar. Det visade sig att hjorthornsaltet var för gammalt, så drömmarna liknar mer oblater. Inget fel på smaken, men konsistensen lämnade en del övrigt att önska. Men de går nog åt ändå skulle jag tro :)

Imorgon blir det kolakakor.

Jag undrar var det här ska sluta, frysen är snart full och det är 75 dagar kvar tills Mini är beräknad. Är det någon som är fikasugen, är det bara att slå en signal och komma förbi, här finns det resurser!

Mini har varit ett bråkigt barn idag. H*n har stått på huvudet och sparkat mig på magsäcken och revbenen. Jag trodde jag skulle kräkas där ett tag. Det är första gången jag faktiskt tyckt att det varit lite jobbigt med alla sparkar, annars går jag bara och myser och ler när Mini härjar. Idag kunde jag hålla mig för skratt.

Nu har Mini vänt på sig igen och sparkas på sidorna istället. Det gör inget. bara mysigt.

Nu är maten serverad, så jag ska väl slå mig ner och lassa in.