Glad Påsk

Okejdå, nu börjar det faktiskt bli lite jobbigt med den där magen. Jag har svårt att sitta rakt upp och ner på en stol. Magen trycker liksom uppåt så det gör ont i magsäcken och diafragman och det är lite svårt att andas. Det är ett sjå att få på sig strumporna och byxorna. Och det gör ont i magen när den trycks ihop när jag måste böja mig ner för att plocka upp något från golvet. Och jag tappar saker på golvet. Hela tiden. Såklart.

Och så fort livmodern slutar göra ont efter förlossnignen är det jag som ska sova på mage! Sanna mina ord.

Kärleken har jobbat natt och ligger och sover, jag har hela huset för mig själv. Till frukost ska han få nygräddade våfflor och kaffe.

Min frukost bestod av godis. Den där märkliga påskharen hade nämligen värpt ett ägg under min huvudkudde medan jag sov. Hur jag kunnat missa honom IGEN är en gåta! Och när jag kom ner hade han värpt ett ljuvligt ägg som låg på vardagsrumsbordet. Själva ägget är gjort av choklad och i ägget ligger handgjorda praliner. Amen fatta, vilken skicklig hare!

Men när jag satt här vid datorn och tittade ut i skogsdungen bakom huset såg jag honom! Påskharen. Han hoppade förbi utanför fönstret. Men han hade inga byxor på sig och ingen liten korg. Han såg mest ut som en vanlig hare. Han kanske håller sig med lookalikes för att hålla sin identitet hemlig.

Nu ska jag ut och räfsa lite löv i finvädret, sen blir det en tur till en affär. Jag måste ha mer påskmust!