Hutlöst

Det blev en heldag hemifrån igår.

Åkte till Boländerna och shoppade lite till Mini på Babyland och Barnens Hus. Kan bara konstatera att de gör allt, precis allt, för att skinna blivande föräldrar på pengar. Det är ju helt vansinnigt! Vem köper ett babygym för en tusenlapp? Det ska ha tusen olika funktioner, blinka och låta och surra och snurra. Jag tror att Mini skulle bli precis lika glad om jag hängde upp en rulle tejp, en diskborste och en klädnypa i lite snören.

För att inte tala om alla dessa märkeskläder. Det skulle aldrig fall mig in att köpa en body i stl 56 för 300 kr. De växer ju ur dem på max 2 veckor! Och sängkläder kan inte bara vara sängkläder, det ska vara Tummen eller Mumin eller Bamse eller you name it. Vilket gör att de kostar lika mycket som, eller mer än, tre gånger så stora sängkläder för vuxna. En vanlig liten fleecefilt för flera hundra kronor. Listan kan göras oändlig.

Nåväl. Igår blev det en mobil med kor och får (såklart) till Mini. Lite plastad frotté. Tre nappflaskor på rea. Lite inotyolsalva. En speldosa. Nagelsax. Och en hel massa gratissaker, blöjor en blöjhink och sånt, levererade med sjukt mycket reklam.

Sen storhandlade jag lite mat och andra förnödenheter på Willys och åkte direkt till Gottsunda och föräldragrupp. Mycket trevligt. Kärleken kom utan sin uniform den här gången.

Från Gottsunda åkte vi till Morgongåva för att kika på en bil. Ja, jo, det var väl en bra och fin bil. Säker, men dyr i drift. Dock ett väldigt bra pris på den, vilket gör mig lite skeptisk. Vad är haken, liksom.  Jag lämnade över beslutet till Kärleken. Han är ju den som kan och vet mest om sånt där.

Hem på tjälskadade småvägar och mys i soffan hela kvällen.

Frågan är vad man ska hitta på den grå dag som den här. Åka in till Enköping och kolla lite efter balkonglådor, kanske? Ställa iordning skötplatsen och hänga upp den nyinköpta mobilen på lilltoan här nere? Så fröer?

Nu kom jag på en sak till vi måste köpa innan Mini kommer – en videokamera! Bah, allt mitt guld! :|