Pojke, flicka, flicka, pojke

Kärlekens tumme mår bättre efter att han knarkat ner sig på Citodon. Mitt bäcken mår bättre, bara sådär, som det gör ibland. Jag tror att jag kanske kan kratta lite löv idag.

Profylaxkursen var sjukt värd! Jag känner mig mer och mer peppad inför Minis ankomst, det ska bli så sjukt häftigt och spännande!

Bland annat pratade vi målbilder. Det är viktigt att man väljer en målbild en bit efter själva målet, dvs då bebisen kommer ut. För då har du maxfart över mållinjen (dvs det ögonblick då bebisen kommer ut). Och människan är av naturen lat, vi tenderar att ge upp eller dra ner på tempot efter 75%.

Jag har två målbilder:

  • Jag går ner för trappen från övervåningen efter att ha tagit en dusch. På soffan ligger Kärleken och sover. På hans bröst ligger Minimys och sover. (Den inre synen får mina ögon att tåras av lycka. Varje gång. Jaja, jag är gravid och väldigt hormonell för tillfället :P )
  • Jag sitter på verandan i en gungstol. Det är en ljummen sommareftermiddag. I famnen ligger Minimys och sover eller ammar. Vi sitter där och jag tittar ut över hagarna och ängarna, mot landsvägen. Och där kommer Kärleken åkande i sin lilla röda bil, på väg hem till oss. Till mig och Minimys.

Jag undrar vem Mini är. Från första början till vecka 20 var jag helt övertygad om att det var en pojke. Bombsäker. Kärleken trodde på en flicka. Runt vecka 20 ändrade jag mig helt plötsligt och började tro på en flicka. Inte helt övertygad, men ja, kanske en flicka ändå. Då trodde Kärleken att det var en pojke. Nu börjar jag svänga igen. Nu tror jag att det är en pojke. Och Kärleken tror på en flicka.

Såhär tror vi:

  • Mysbert: Flicka född 14/6 (BF 16/6). 3500 gram, 51 cm
  • Jag: Pojke född 18/6. 3870 gram, 52 cm

Vad tror du?