Heldag

Idag har vi inte varit hemma många timmar.

Direkt när Kärleken ätit frukost (jag vaknade och gick upp två timmar före honom) åkte vi till Västerås för att titta på två bilar som han sett på Blocket. Den ena var på rekonditionering. Är tillbaks i bilhallen imorgon eftermiddag. Den andra var för dyr. Försäljaren kunde inte motivera varför bilen var 20-30 000 kr dyrare än motsvarande bil hos de flesta andra firmor. Han visste i stort sett inget om bilen. Och verkade inte särskilt intresserad av att ta reda på det heller. Han kan ta sin bil och stoppa upp den på ett ställe där solen aldrig skiner, säger den gravida.

Sen skulle vi åka till Eskilstuna och kolla på ännu en bil. På vägen stannade vi på stora djursjukhuset och hälsade på. Det var kul att träffa alla! Det är inte utan att det suger en del i jobbtarmen. Samtidigt är det ganska skönt att slippa stressen.

Bilen i Eskilstuna var såld. Den såldes i lördags, men annonsen var inte borttagen. Kärleken blev superbesviken och irriterad. Dessutom är han nikotinabstinensig och pollenallergisk. Jag tog det hela med ro. Vilket jag gör med det allra mesta nu för tiden. Rycker på axlarna och lallar vidare i min graviddimma.

Vi käkade varsin massiv kebabtallrik och åkte sen mot Uppsala igen.

Det blev alltså ingen bil idag. Inte ens en provkörning. Snacka om antiklimax. Men det var en fin utflykt :)

Ja, mot Uppsala och föräldragrupp. Om amning idag. Jag gillar vår föräldragrupp. Jag gillar blandningen av människor – allt från det mest gammaldags traditionella kärnfamiljsköret till regnbågsfamiljer.

Hemma runt 20.30 och nu är vi supertrötta. Men mitt bäcken har skött sig riktigt bra idag. Väldigt skönt!