Hormoooonerna

Jag glömde ju några saker som händer med en (mig) när man är gravid.

Man är trött. Men kan inte sova ordentligt på nätterna. (Det kanske är därför som man är trött?) Man är uppe och kissar flera gånger per natt, man vaknar (eller väcks) av att man snarkar, man vaknar och är törstig, man vaknar varje gång man vänder sig i sängen för att det gör ONT i fogarna.

Igår vaknade jag runt 7. När Kärleken åkt in till stan för att få sitt gips bytt la jag mig på soffan och lyssnade på talbok. Somnade och vaknade kl 11.30. ShittaBirgitta!

All oönskad hårväxt nedanför midjan ansas med största försiktighet, eftersom man måste göra det i blindo. Vinterpälsen på benen kräver assistans för att ansas.

Man gråter. Inte nödvändigtvis för att något är särskilt sorgligt. Saker jag gråter över är hur underbart det är att bo här ute på landet. En liten snödroppe i slänten. De fina minitulpanerna utanför köksfönstret. Roland Hassel Mus som gillar nötter bäst. Att få frukost på sängen en vanlig torsdag.

Det senaste storbölet var igår. Jag vaknade kl 11.30 efter att ha somnat på soffan, som sagt. Det som väckte mig var att någon knackade hårt på ytterdörren. Där var brevbäraren med ett STORT paket från min allra bästaste bästvän. Det var till Mini egentligen, men eftersom brevbäraren inte kan veta vem Mini Mys är, så var det adresserat till mig. Paketet var fullt av de underbaraste sakerna till Mini.

Jag grinade och packade upp, grinade lite till och vecklade ut en filt, grinade och läste det medföljande kortet, skrattgrinade när jag tittade på Minis solglasögon.

Hur kan man inte gråta när man får sånt här av sin bästvän:

Fina kläder

Mössa, fyra par strumpor, byxor, body, solglasögon och ett kort

 

Minis body

Det här är Minis body :-) *gråtagråta*

 

Bomullsfilt

Mysig bomullsfilt

 

Med fin text

Med fin text *gråt, snörvel, storböl*

 

Ja, se dessa hormoooner! Och de säger att det ska bli värre när man ammar. Höhö. Det här kan bli spännande!