I startgroparna

Igår mätte jag min midja. Kan ni inse att jag är 102 cm i omkrets?! Hahahahahaha! Spinket har blivit en fet ko.

Och igår kom pappa polisen på bästa knepet för att få barnet att sluta sparka sönder mammans magsäck och revben. Mamman äter en kall glass. Då blir det kallt om Minis fötter och h*n placerar fötterna på ett annat ställe och börjar terrorisera det istället. Mammans magsäck och revben får vila.

Och idag var det dags för besök hos barnmorskan. Fortfarande samma blodtryck, bra socker, men lågt Hb, magen växer som den ska och Minis hjärta låter bra. Vi glömde kolla urinprov.

Det bästa av allt är i alla fall att Minis huvud nu är fixerat. H*n ligger mao i startgroparna och bara väntar på att bli stor och stark nog att komma ut. Det får gärna dröja 4 veckor till, men helst inte mer. Det är tungt nu. Tungt att andas, tungt att gå, svårt att få på och av kläderna. Tungt, helt enkelt.

Ajaj, vad ont i muffen det gjorde när barnmorskan kände efter Minis huvud och försökte rucka på det. Jesus! Det var jag inte beredd på.

Imorgon åker vi till Jämtland för att hälsa på de blivande farföräldrarna och resten av släkten. Eventuellt blir det en tripp ner till västsverige nästa vecka. Det beror på om bilen vi har span på är så bra som den verkar. Bror ska kolla på den åt oss imorgon.

Nu ska jag nog sätta mig i gungstolen med en bok och en kopp kaffe.

Fyra veckor. Jag kan nog stå ut i fyra veckor till…