Nu så

Nej, jag är inte och föder barn. Jag har bara gått i däck här hemma. Jösses, så trött jag varit/är! En dag var jag som helt personlighetsförändrad, Kärleken var orolig och jag blev orolig dagen efter när jag insåg att jag har stora minnesluckor från den dagen. Helt väck i kolan!

Och är jag inte komatös, så kan jag inte sova. I natt till exempel. Somnade 23, vaknade kl 1, kl 2 och klockan 3. Gick upp klockan fyra eftersom jag inte kunde somna om. Åt frukost klockan 5. Sen somnade jag om. Vaknade klockan 8 och gick upp klockan 9. Men det är väl bara att vänja sig, när Mini väl kommer lär det bli ungefär så mina nätter kommer se ut.

Besöket hos svärföräldrarna och Kärlekens släkt i Jämtland var bra. Vi hade fullt upp med att hälsa på folk, fira valborg och socialisera.

Av en av svägerskorna fick jag en jättefin mammaklänning i jeanstyg. Den satt perfekt! Jag kunde inte begripa varför alla skrattade när jag kom ut och visade upp mig. Tills jag såg mig själv i spegeln och insåg att jag intill förväxling liknar en blåval i den klänningen. Fint! Eller inte.

Sen jag kom hem har jag i alla fall orkar pyssla lite (med betoning på lite) i trädgården, fixat nya sommardäck till bilen, hittat en verkstad som kan byta min påbackade kofångare. Det är en hel massa kvar att fixa med bilen innan den är i säljbart skick och jag går flera tusen back varje månad. Men det löser sig väl. Tur man har pengar undanstoppade!

Det är så mycket jag skulle vilja greja med i trädgården, men orken finns inte. De flesta rosenbuskarna verkar döda, det är en massa ogräs och skit i rabatterna, jag vill få iordning min lilla örtträdgård. Kärleken kan inte heller hjälpa mig, eftersom han går med armen i gips och absolut inte får använda tummen öht. Han kan ju inte ens öppna ett mjölkpaket själv.

Om 1½ vecka firar vi 2-årsjubileum och då ska vi lyxa till det hade vi tänkt. Det gäller att passa på innan Mini kommer. Vi ska åka till huvudstaden och kanske gå på Skansen eller nåt museum på dagen. På kvällen ska vi äta på någon fin/mysig restaurang och så har vi bokat ett hotellrum med frukostbuffé. Så om någon vet en fin/mysig/romantisk restaurang i Stockholm så mottages tips tacksamt!

Och om det är någon där ute som har en bra kamera och är hyfsat duktig på att fota, så hör av dig! Vi var inne i en fotostudio för att höra vad de tar för att fota magen, mig och Kärleken och det var DYRT vill jag lova! Men är du villig att fota för en middag och östra sveriges godaste vaniljbullar samt naturligtvis pengar för alla utlägg, så maila!

Nu väntar vi på finfrämmande från stan och jag har fortfarande ont i njurarna. Mini får gärna komma lite tidigare än beräknat, men inte tidigare än om 19 dagar. Men då får h*n gärna komma!