Världens bästa!

Det har blivit glest med uppdateringarna här det sista. Vi har fullt upp på dagarna. Begriper inte hur vi hann med allt när vi båda jobbade. Och när kvällen kommer är jag så trött att jag intar någon form av halvryggläge i soffan och därifrån flyttar jag mig ungefär lika lätt som en sköldpadda som hamnat på rygg.

Jag har världens bästa sambo.
Den dagen när jag var lite emlig med feber och kräktes åkte Kärleken in till Enköping och handlade. Han köpte mitt favoritgodis, min favoritläsk, min favoritsaft och två byttor av min favoritglass. Det finns ingen som får mig att må så bra som min Mysbert. Vacker från insidan och ut. Mini kommer få världens bästa pappa!

Jag har världens bästa mamma.
Igår var vi inne i stan och bytte skötbordet och tittade samtidigt på köksmöbler i en annan möbelaffär. Till vår förvåning hittade vi äntligen köksmöbler som vi vill ha. Men när vi såg prislappen var det bara att inse att det inte blir de möblerna heller. Egentligen är de inte så dyra, men kassan är just nu mycket skral för oss båda – en arbetslös och en sjukskriven.

På kvällen gnällde jag lite för mamma på msn. Hon tyckte vi skulle köpa ändå, men vi kan bara inte. Det är viktigare med ny bil och babyskydd. Det blev tyst från mamma ett tag och sen kom ett meddelande att pengarna var fixade. På mitt konto fanns det antalet tusenlappar som köksmöblerna kostar. Min mamma är världens bästa mamma. Hon förtjänar ett fång blommor om dagen, allra minst. Mini kommer få världens bästa mormor!

 

Och Mini verkar förbereda sig för att komma ut. Imorse trodde vi nästan att det var dags. Förvärkar i ett par timmar innan de släppte. Sällan har jag sett Kärleken vakna så kvickt som när jag sa att jag har värkar :D  Men när de klingade av somnade vi om igen, båda två.

Och nu har jag haft några förvärkar till. Inte lika kraftiga som imorse, men de känns. Det känns bra. Men du får gärna vänta 13 dagar till, Mini.