Gäster

Hur gör man när man ska sova om man

  1. Inte kan sova på sidan för då dör man av höftsmärtor
  2. Inte kan sova på rygg för då kräks, svimmar eller dör man av andnöd
  3. Inte kan sova på mage av obvious reasons
  4. Inte kan sitta och sova för då dör man av ryggsmärtor, smärtande svullna fötter och carpaltunnlar

Man kanske skulle designa en madrass med hål för magen och ta pantent. Jag vet att jag skulle betala nästan hur mycket som helst för en sån madrass just nu!

Men jag har ju en del att glädjas över också (förutom det uppenbara att min kropp är en behållare för Mini), det är inte bara elände med kroppen.

  1. Ännu inga bristningar
  2. Ännu inga åderbråck
  3. Ännu inga hemorrojder
  4. Ingen förstoppning

 

Igår hade vi besök av Kandidaten, förlåt doktorn, och Mr H. Vi käkade våfflor med sylt och grädde. Mums! Jag fick två rabarberknölar. I sommar ska det bli rabarberpaj, sanna mina ord!

Så idag planterade jag knölarna vid kortändan av vedboden i tryckande, fuktig värme. Det har varit konstigt väder de här dagarna. Mulet och disigt, nästan dimmigt, men ruskigt varmt. Fuktig, tryckande värme. Åska en natt.

När jag planterat knölarna började jag klippa lite gräs. Jag orkade inte så mycket, om vi säger så. Kärleken fick ta över när han kom hem. Pust! Jag lagade maten istället. Sen åt vi vår middag på uteplatsen till ljudet av fågelkvitter. Det är så underbart att bo här ute. Lugnt och fridfullt. Man kan sitta och bara titta, lyssna och lukta. Hur länge som helst. Hästarna frustar i hagen, en bil åker förbi på landsvägen, grannen kommer cyklande och byter ett par ord.

Grannhunden Bosse kom och hälsade på en stund och fick ett strå spaghetti. Dessutom har vi blivit adopterade av en liten lagårdskatt. En liten men mycket framfusig sådan. Ger man henne lillfingret, snor hon snart hela armen. Men söt är hon. Vi vet inte vad hon heter. Det kan vara Mona. Eller Gun. Fast vi tycker hon ser ut som en Lisa.

Imorgon får vi fler gäster, de kommer åkande ända från huvudstaden. Det ska bli fint väder, då ska vi fika ute. Såklart.

Så tror jag att vi äntligen fått tag på en kökssoffa. Den står här på gården. Den är brun. Vi måste slipa av den. Vi måste köpa en slipmaskin, jag kommer aldrig orka slipa den för hand. Och på måndag ska vi köpa våra köksmöbler.