Liten sammanfattning

Tja, vad har hänt sedan sist?

Kärleken har blivit av med sitt gips och har idag börjat jobba igen. Visserligen bara i inre tjänst några veckor medan han övar upp styrka och rörlighet, men ändå. Skönt för alla inblandade. Det har förvisso varit ljuvligt att ha honom hemma, men någon behöver ju agera familjeförsörjare också…

I måndags beställde vi våra köksmöbler. Surt nog är det 2 veckors leveranstid, men nu är de i alla fall beställda. Åh, vad jag längtar!

Jag har också inhandlat en ny klänning och ett par shorts. Det var deprimerande. Mina stockar till ben har gjort att jag gått upp ca 3 storlekar i byxor. Jag har så mycket vätska i benen att det är groteskt. Vänta ska ni få se. Har du fotfobi, så titta inte. Och nej, jag har inte rakat benen, jag når helt enkelt inte.

P5170063

Jag hade en gång en ankel, men det var för längesen så längesen

 

P5170062

Foten efter en dag med stödstrumpor

 

P5170061

Benet efter en dag med stödstrumpa. Bullen är inte knät, det är vätska. Knät är alldeles längst till höger i bild

 

Som jag längtar efter att det ska vara över nu! Jag vill bli av med all vätska! Jag vill slippa ha ont über alles!

I tisdags begav vi oss till huvudstaden för att fira vårt 2-årsjubileum. Mest ville vi göra något lite lyxigare för oss själva nu såhär innan Mini kommer.

Vi började med Skansen. Förnedringen i att behöva bli runtputtad i en skraltig lånad gammal rullstol för att man har för ont för att gå… Förnedringen i det.

P5180111

Kärleken svettades ymnigt av att putta omkring 250 kg knubbsäl

 

Vi tittade på kaniner, lemurer, grisar, vargar, björnar, berguv, surikater, diverse apor, spindlar och ormar. Vi åt glass och fikade i solen. Det var väldigt, väldigt varmt. Det var alldeles underbart!

När vi var mätta på Skansen åkte vi och checkade in på vårt DeLux-rum på det 4-stjärniga hotellet. Sweet! Mjuk fluffig säng, minibar, lyxiga morgonrockar, egen uteplats.

P5180118

Utsikt från vårat hotellrum

Vi vilade en stund och gjorde oss sedan i ordning för en middag på restaurang. Förnedringen i att, till långklänningen, tvingas bära stödstrumpor och foppatofflor för att det är det enda som går att få på fötterna. Förnedringen i det.

P5180120

Foppatofflorna inte på än

Vi åt en underbar middag på en mysig italiensk restaurang i Vasastan. Risotton var att döda för! Jesus, så gott! Och så mysigt och romantiskt! När vi tog taxin tillbaks till hotellet kl 20 var det fortfarande 22 grader varmt ute.

Resten av kvällen slappade vi på hotellrummet, glodde på tv, åt godis, kramades en massa ;)

Sängen var ljuvlig att sova i. Tyvärr var det så varmt att jag knappt sov något alls, jag fick småpanik av värmen och fick gå upp och spola iskallt vatten på handlederna med jämna mellanrum.

På morgonnen åt vi en rejäl hotellfrukost. Jag åt och åt och åt. Och drack ungefär en liter ananasjuice. Och åt lite till. Två gifflar, en tallrik fil, fyra smörgåsar, ett ägg, ett wienerbröd, två stora tallrikar frukt. Och kaffe. Behöver jag säga att jag var lite sur i magen efter det?

Ja och nu är vi hemma igen och idag har det varit varmare än någonsin tidigare. Jag tänkte gå loss på kökssoffan med värmepistol och färgskrapa, men det var bara att glömma. Jag höll på att svimma av bara av att klippa av lite döda grenar från en rosenbuske. Det blev skuggan under parasollet istället.

Jag avslutar med lite tjockisbilder

v 36 (35+5)

Min nya gravidklänning, v 36 (35+5)

 

v 37 (36+1)

Magen är bra när man behöver ha saftglaset nära till hands. Kortet taget idag v 37 (36+1)

Pausfågel

Jodå, det kommer en uppdatering inom en ganska snar framtid. Just nu har jag fullt upp med att överleva i värmen. 25 grader i skuggan betyder iskaffe, parasoll och en bok för att öht stå ut. Inte kul att vara högdräktig och ödematös just nu, så att säga. Lite glass på det, kanske?