Magläge

Åh, idag var jag hos barnmorskan och fick massage. Det var ljuvligt! De har nämligen en brits med hål för magen. Att lägga mig på mage för första gången på ett halvår var bara det värt allt smör i småland. (Att ta sig till en slik position med den här kroppen var iofs ett projekt som krävde både svordomar och en hel del finurlighet, men det gick…)

Massagen var också helt underbar, såklart.

På vägen ut fick jag värkar. Ajajaj. Jag satte mig och vilade en stund och de släppte. Barnet var helt tokigt inne i magen och gjorde slarvsylta av min lever. Dessutom började jag må illa och få ont i skallen.

Det hela eskalerade i bilen på väg hem. Och jag som skulle följa med mamma och Partnern och hälsa på en bekant inne i Uppsala. Det var bara att glömma. Jag var ett vrak när jag kom hem.

Så jag tog två Alvedon och la mig på soffan och sov i 2 timmar. Nu är jag som en ny människa. Ryggen gör inte ont! Hurra! Är det såhär det känns?!

Hos barnmorskan träffade jag på ett par från föräldrautbildningen. De ska ha samma dag som vi. Hon mådde prima. Inte samlat på sig en massa vatten, inte ont, bättre Hb än någonsin tidigare i livet, söt liten kula till mage. Bitter? Jag? Bara lite…

Nu ska jag ut i solen en stund innan jag ska till Enköping och besiktiga Kärlekens bil.