Mormödrar

Dagarna bara går och går. Jag förstår inte var tiden tar vägen. Jag har mycket att berätta egentligen, men ändå inte. Det händer liksom inte så mycket här. Jag ammar, sover, pysslar, byter blöjor. Jag har till och med orkat gå på ett par barnvagnspromenader och vi har varit en tur till Enköping (som slutade i ett bajskaos utan dess like).

Liten tar nappflaskan, så ibland kan mejeridisken få ledigt och pappan kan mata med upptinad mjölk från frysen.

Hon är ett otroligt snällt barn, min lilla kulting. Sover och är nöjd mest hela tiden. Ligger och sprätter lite i babygymmet ibland. Stånkar korv ganska ofta. Sover för det mesta bra på nätterna, vill bara ha mat var tredje timme och somnar sen om efter blöjbyte och mystuttande.

Idag kom mormödrarna farande för att se på underverket. Hon har sovit nästan hela kvällen, somnade precis innan de kom. Innan dess var hon vaken nästan en hel timme i sträck.

Mamma och jag har planterat en himla massa blommor som hon hade med sig i rabatterna här och vattnat och vattnat. Vi har ätit ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde i trädgården. Nu ligger liten och sover i mormors famn och verkar trivas riktigt bra.

Jag ska försöka uppdatera lite oftare och om lite annat än bara bebisprat :)

Jag har förresten bestämt mig för att inte lägga ut bilder på liten här på bloggen annat än under lösen. Anledningarna är många och inget jag orkar gå in på just nu. Men så får det bli.

Hej så länge!