Bra, bättre, bäst

Nu på kvällen har jag och Elvira suttit ute i gungstolen på verandan i kvällssolen och ammat och tittat ut över nejderna. Det luktar av torrt gräs och luktärter. Hästarna frustar i hagen, flugorna surrar och svalorna skriker. Kärleken kom gående upp för grusgången och gruset knastrade under hans fötter.

Det var precis såhär jag drömde att det skulle vara. Och nu är det så.

Livet blir inte bättre än såhär. Om det blev det, skulle det nästan bli löjligt.

 

DSCF2881

Ny bil

Nu har besökarna från Jämtland åkt hem och lugnet har lägrat sig. Så mycket besök som vi haft den senaste tiden och kommer få framöver har vi aldrig haft. Det är roligt, trots att man blir lätt trött och mör.

Tröttheten blir inte direkt bättre av att lilla chefen fått för sig att det är på natten man ska vara vaken och på dagen man ska sova. Jösses, vi tar till alla trick i boken för att hålla henne vaken dagtid och hon är så trött att hon tittar i kors när det är sängdags. Men sova? Näpp!

Man blir lätt knäckt av att få två timmars halvslummer per natt.

I natt var det dock lite bättre, men jag är lika fullt väldigt, väldigt trött. Det är så det är med spädisar, jag hade inte väntat mig något annat. Och jag kan inte påstå att det gör särskilt mycket heller. Jag kan sova på dagen. Nu är dessutom Kärleken hemma den här veckan, då kan vi turas om att sova/vara vakna.

I onsdags åkte Kärleken ner till Göteborg och kom hem med vår nya, fina bil. Snacka om lyxig! Den har all komfort man kan tänka sig. Elvira verkade också gilla den, hon somnade som en stock på premiärturen igår :-)

Nu ska jag bara få sålt Hondan. Om bara verkstaden som skulle fixa kofångaren hade haft en liten smula bättre service, så hade jag kunnat sätta ut den på annons redan nu. Men de verkar tycka att det är helt okej med en väntetid på dryga tre månader. Jag ska försöka ragga upp en annan verkstad, men det är svårt såhär i semestertider.

Nu när liten sover ska jag passa på att göra ett röjande. Jag förstår inte hur det kan bli så skräpigt på så kort tid när man mest bara sitter i soffan och ammar.