Oron

Fasters lilla favoritunge är jättesjuk och ligger på sjukhus där nere i västsverige. Om jag är orolig, hur oroliga måste inte bror och svägerska vara?! Om Elvira vore så sjuk skulle jag gå sönder av oro och grina mig igenom båda dagar och nätter.

Bara en sån sak som att se sitt barn med droppslangar, syrgas och diverse mätare på sig måste vara ett trauma. Lilla, lilla sjuka snufsan.

Hoppas, hoppas att Lillan mår bättre alldeles snart!

Vardagslyx

I onsdags hade jag en hel förmiddag alldeles för mig själv. Vilken lyx! Jag åkte in till stan runt 9 på morgonen efter jag ammat Viran. Pappan fick stanna hemma och sköta ruljansen tills han skulle börja jobba klockan 13.

Jag skrotade omkring på stan och tittade i affärer. Fyndade lite bebiskläder på rean på PoP. Köpte lyxig duschcreme till mig själv på Lush. Tog blodprover på läkarhuset. Och sen satte jag mig på ett fik och åt en macka och drack en kopp kaffe. Alldeles själv. I lugn och ro. Det var ljuvligt!

Sen mötte jag upp Kärleken och Viran på stan. Kärleken åkte till jobbet och jag och Viran gick på uppföljnings- och avslutningssamtal till mödravårdspsykologen. Viran skötte sig exemplariskt.

Blodprovssvaren kom igår. Sköldkörteln funkar fint. Dock ganska anemisk. Det blir till att börja med Niferex igen.

Nu är Viran inne i någon ny sorts fas. Hon skrattar och ler ganska mycket. Och sekunden senare gallskriker hon. När hon inte sover, så skriker hon hysteriskt. De minutrarna som hon är glad och nöjd på ett dygn kan man räkna på fingrarna. Men de minutrarna är bara alldeles, alldeles ljuvliga!