De senaste dagarna…

Nu var det sådär länge sen igen. Så länge att jag nästan glömt bort mina inloggningsuppgifter.

I helgen har jag varit gräsänka eftersom jag övertalade Kärleken att åka med ett kompisgäng och fiska. Såg framför mig hur han kom hem med fina öringar och en och annan abborre. Nu blev det inte så, han satt inne och spelade brädspel med sina polare hela helgen istället :D

Icke desto mindre kom han hem med fisk. En öring och en abborre. Mjukisfiskar. Till Viran :D Man vet att man blivit utkonkurrerad när Kärleken kommer hem med presenter till Viran, men inte till mig :D Det är precis som det ska vara!

Ja, när Kärleken var borta hade jag inte riktigt ro att sitta framför datorn. Jag prioriterade andra saker när Viran sov. Som att äta, duscha, bädda, tvätta, plocka undan, sova.

Och i måndag när Kärleken var hemma höll vi på med ved hela dagen. Vi har fått köpa tio kubikmeter av en “granne” (han bor tre kilometer bort, ungefär), men vi fick hämta det själva. Han kan nämligen bara köra 1½ kubik åt gången och han tar självklart betalt för att lasta och köra hit det.

Vi fick låna hästsläpet här på gården och lastade det knöfullt med ved. Vi fick in ungefär hälften av all ved i ett lass. Det var ju ganska enkelt. Viran sov i babyskyddet i bilen.

Sen skulle all veden av släpet och in i vedboden i snygga staplar och ungefär där började Viran kinka. Så jag bar bebis och Kärleken bar ved. Sen byttes vi av. När Viran somnat lassade Kärleken på ved på skottkärra, körde in den i vedboden, tippade av veden på golvet och jag staplade.

Det tog sin lilla tid. Om vi säger så. Vi hann bara med ett lass den dagen. Nästa lass får vi ta till helgen när Kärleken är ledig igen.

Och igår kom mitt nya tv-spel med posten. Då prioriterade jag annat än datortid när Viran sov… ;)

Nu måste jag börja göra mig iordning. Ska till barnmorskan för slutbesiktning av underredet :| Det ska dock bli roligt att visa henne vem som fanns där inne i magen. En liten, liten Vira :)