Uppäten

Vi har haft en fin helg! Mest slappat på soffan. Spelat tv-spel, myst med Viran, ätit gott, hälsat på vänner.

Elvira har varit väldigt hungrig. I lördags åt hon en eller två gånger i timmen hela dagen. Boobsen förvandlades till två såriga, tomma skinnpåsar. Very sexy indeed. Fast jag tror inte det är hunger, egentligen. Hon är inne i någon sorts utvecklingsfas och vill ha mycket närhet och tröst. Så jag tror hon tröstsnuttar. Igår kväll var det likadant. Då blev hon arg när det kom mjölk, hon ville helst ligga och torrsnutta. Aj, säger jag om det. Napp gick inte. Hon fick torrsnutta en liten stund, men sen fick jag sluta, det gör för ont. Istället fick jag bära runt henne medan hon krängde som ett skepp i storm. 1½ timme tog det att få henne att somna. Hon skrek åtminstone inte, men idag är jag ganska mör.

Jag sitter här och har lite småångest. Imorgon ska lillis nämligen få sitt tremånadersvaccin. Hujedamej! Jag kommer nog gråta lika mycket som bebisen. Fy, så hemskt att någon ska sticka nålar i min älskade unge! Pappan måste följa med som stöd åt både mig och liten.

Det är nog bäst att jag åker in till stan och köper Alvedonsuppar, för hon lär ju få feber imorgon kväll. Usch, stackars mammas älskling! :(