Feber

Näsdroppar och snorsug inhandlade.

Men nu har Elvira lite, lite feber. Uff, det gör ont i mig när hon är sjuk! :(

Undrar om jag kommer våga sova i natt. Händer det Elvira något kan jag lika gärna dö.

Förkylt

Elvira vaknade runt 4 imorse och var hungrig. Hon åt och när jag la ner henne igen lät hon lite snorig. Sen började hon hosta. Själv har jag ett rivjärn i halsen och en dundrande huvudvärk. Båda två förkylda. Det bubblar av snor i lilla näsan och mammas älskade bebis är ledsen och trött. Jag har knappt sovit något av rädsla för att hon inte får luft genom sin snoriga lilla näsa.

Jag ringde BVC när de öppnade och frågade hur vi ska göra med vaccination. Eftersom lillan är snuvig och hostig (men tack och lov ingen feber), så hoppar vi över vaccinationen idag och tar den på måndag istället om hon är frisk.

Nu är det bara att hoppas att Kärleken klarar sig från förkylningen. Imorgon har han fystest inför nya jobbet han sökt. Det vore bra surt om han inte klarade det pga en förkylning! Det vore näst intill katastrof! Så som han har tränat och legat i.

Så pretty please, with sugar on top; hjälp mig hålla tummarna för att Kärleken klarar sig från förkylningen och att han klarar fystesterna imorgon!