Sliten

Uff, det var ingen rolig natt. Jag och Elvira sov i vardagsrummet, så att Kärleken skulle kunna sova och vara utvilad inför dagens tester.

Det var svårt att få henne att sova, hon vaknade så fort jag la ner henne. Hon somnade runt midnatt. Första omgången sov hon bara 45 minuter. Jag ammade (för tjugofjortonde gången) och sen somnade hon om och sov till 4. Därefter vaknade hon en gång i timmen och grät. Stackars liten!

Klockan 9 gick vi upp.

Hon är trött och grinig idag. Inte undra på. Snorsug och koksalt fungerar inte, så idag tog jag med henne i bilen till apoteket och köpte riktiga näsdroppar.

När hon ska äta kan hon inte andas. Då släpper hon taget för att få luft, när hon börjar suga igen sväljer hon en massa luft, vilket ger magknip till råga på allt. Men med näsdroppar funkar det mycket bättre!

Hoppas verkligen att det vänder snart! Även för mig, som har bedrövligt ont i halsen.

Kärleken är i Stockholm och gör en massa fys- och vapentester hela dagen. Jag är nog minst lika nervös som han. Och han var så nervös att han skakade i morse. När han kommer hem i kväll köper han med sig pizza. Jag har köpt en flaska vin. Det räcker nog med två klunkar för mig för att jag ska vara lagom yr.

Hoppas ni håller tummarna för Kärleken! Det gör jag och Elvira!