Sliten

Idag har jag varit sliten!

Viran har ju slutat att sova hela nätter sen några veckor tillbaks. Istället vaknar hon varannan eller var tredje timme för att äta. Hon somnar iofs om direkt när hon har ätit, men jag är inte van att få sömnen avbruten så ofta längre. Och så vaknar hon ofta snortidigt och tycker att det är morgon och blir tvärförbannad om man försöker få henne att somna om.

Jo, för hon har humör, den lilla fröken!

Min bröstkorg ser ut som om jag gått en match mot Freddy Kruger. Hon gallskriker så jag får tinnitus och klöser som den värsta vildkatta när det är något som inte passar. Och sen är hon så ljuv och vän som den finaste lilla kattunge :) Det är inte lätt att hänga med i svängarna.

Idag har jag som sagt varit sliten. Men min allra finaste Kärlek tog hand om lillis på förmiddagen och bäddade ner mig i soffan med två filtar och toppluva, för jag var så trött att jag frös och hade huvudvärk. Och som jag sov! Till 12.15 när det lilla matvraket blev hungrig igen.

Det var mycket välbehövligt, kan jag lova!

Sen orkade jag faktiskt dammsuga och torka golven. Man får liksom dela upp städningen när man har en liten chef som dikterar villkoren här hemma. I lördags dammade jag och plockade undan. Det tog hela dagen. Idag dammsög och torkade jag golven. Imorgon ska jag storhandla, tvätta och åka på återträff med föräldragruppen. Det blir bra, det.

Men nu ska jag sova. Nu när jag äntligen fått min lilla nyponros att somna efter några timmars försök. Min lilla plutta! Hon är det finaste i hela världen!