Nu då?

Hur ska jag göra nu då?

De ringde från gamla jobbet och undrade om jag kunde tänka mig att jobba lite, gärna från och med typ imorn.

Rent teoretiskt skulle det kanske kunna gå att jag jobbar november och december, en ev fortsättning beror på om Kärleken får sitt sökta jobb eller inte. Får han det måste jag vara hemma till sommaren.

Jag skulle kunna jobba i november och december om Kärleken får pappaledigt från jobbet med kort varsel. Vi skulle tjäna på det rent ekonomiskt, eftersom jag tjäner mer än han.

Men är det värt det? Sluta amma helt. Jag kommer i princip inte få träffa Elvira på veckorna. Om jag jobbar dagar är det 8-17. Det tar en timme dit och en timme hem. Åka 7, hemma 18. Om man inte jobbar över. Vilket man alltid gör. Elvira går och lägger sig runt 18.15- 18.30.

Ska man bara jobba deltid kan man inte bara jobba tex 6 timmar/dag, då måste jag jobba hela dagar, men ta ut en ledig dag i veckan.

Hur göra?

Dagvill

Det var inte igår det var Desperate Housewives. Igår var det måndag. Desperate Housewives går på tisdagar. Idag är det tisdag. Idag ska jag se på Desperate Housewives klockan 21. Om jag får för chefen.

Det är inte lätt att hålla isär dagarna när man skrotar omkring hemma och Kärleken jobbar skift. Rätt vad det är är det fredag på en tisdag och måndag på en lördag. Så är det att vara tillsammans med en polis. Ingen ordning alls.