Working mom

De dagarna då vi lyckas få lilla kultingen att sova bra på dagen (dvs mer än en halvtimme ett par gånger per dag), sover hon även bra på natten. Idag har varit en sån dag. Vi har lyckats skrapa ihop nästan fyra timmars sömn på dagen och hon somnade utan krusiduller (nåja, nästan i alla fall) i sin säng och har nu sovit i tre timmar.

Pratade med schemafolk på gamla jobbet idag. De är fortfarande intresserade av att jag kommer och jobbar, trots att det bara blir strödagar, de dagar som Kärleken är ledig efter att ha jobbat natt. Wihoo!

Har suttit och kollat igenom Kärlekens schema och mailat iväg vilka dagar jag kan jobba. Jag kommer vara trött som en urvriden trasa (av att vakna flera ggr per natt och amma, köra en timme till och en timme från jobbet och sen jobba som en galning i bästa fall i bara 8 timmar), men det kommer bli så värt!

Jag kommer längta ihjäl mig efter den finaste bebisen i världen, ja. Men jag kommer också att uppskatta att få använda hjärnan till annat än att prata bebisspråk och fundera ut vad vi ska ha till middag. Jag kommer uppskatta att få träffa andra människor och prata om annat än om färg och konsistens på bebisbajs.

Dessutom spar vi föräldraledighetsdagar och drar in några extra kronor. Inte många extra kronor i månaden, men några stycken.

Pruppan sover i sin säng, pappan jagar bovar. Jag ska äta lite choklad och fundera ut vad vi ska äta resten av veckan och skriva en inköpslista. Sen ska jag också sova.