Hopp och lek

Idag följde Elvira med pappan när han marschtränade med 13 kilo på ryggen. De var ute i 1½ timme och Elvira sov i vagnen hela tiden. Själv gjorde jag ett röjande här hemma efter firandet igår och började sortera bland Elviras kläder. Hon har vuxit ur stl 62 nu och är inne på stl 68. Hon växer så fort, lilla skruttan.

Vi skulle på babysim idag och för en gångs skull var Elvira utsövd och mätt var hon också, eftersom hon ätit en hel portion banangröt innan vi åkte. Vi fick instruktioner innan vi skulle ner i bassängen, men när vi kom ner i vattnet upptäckte simfröken en liten bajskotte på botten.

Freeeesht!

Så det var bara att kliva upp igen och duscha av oss och åka hem.Så var det med det.

Medan jag höll på med middagen var Elvira väldigt gnällig och rejält förbannad och skällde och stod i. Kärleken satte henne i hoppgungan. Hittills har hon tyckt att den prylen är rätt okej, men inte riktigt förstått grejen med den. Hon har mest stått och snurrat runt på ett ben.

Tills idag.

Succé!

Som hon hoppade. Som en tokig! Flaxade och fäktade med armarna och sprätte med sina små, korta, tjocka ben. Som jag skrattade. Jag skrattade mig till kramp i magen. Jag skrattade så jag fick näsblod.

Tjoflöjt!