Julpynt

Det var meningen att jag skulle hälsa på folk och gå på stan och så när jag var här den här gången. Men med det här vädret som är, så åker man ingenstans. Eller åtminstone gör inte jag det.

Men idag tog vi oss ut. Här ute på landet har vädret varit ok. Det var det inte inne i stan, om vi säger så… Snöstorm galore.

Först fick jag ut och försöka hacka ut bilen från all is. Det tog ett litet tag.

Sen på med overall och mössa på bebisen, ner med bebisen i bilbarnstolen, in med vagn i bagaget, ner med mellis i skötväska, på med kläder på mamman och sen skjuts in i bilen med oss allihop.

Först till Tygladan. Köpte två par julgardiner till vardagsrum/bibliotek, två par julgardiner till köket, en jullöpare till vardagsrumsbordet, tre små juldukar till köksbordet och lite julservetter. Världens snällaste mammor betalade :-o

Sen vidare till köpcentret. Där köpte jag halmbock, två julstjärnor med upphängning och lampor, en ljusstake, två ljusslingor till verandan och ett halmhjärta att hänga på ytterdörren.

Mammorna köpte en mixer till mig, så jag kan göra puréer till Lillis. Det funkar inte med stavmixer, har jag märkt.

Något annat som inte funkar optimalt är u-tangenten på tangentbordet i min nya dator. Man måste trycka många gånger för att det ska bli ett u. Suck! Jag har INTE spillt ner något i tangentbordet!

Något som däremot verkar funka är kommentarerna. Det måste vara hos dig felet ligger, Nori :(