Snirksnark

Hej från en tröttmatant!

Inget nytt under solen. Jag jobbar lite, är lite mamma åt världens bästa bebis, försöker hålla någon form av ordning i kaoset här hemma och samtidigt planera julklappsinköp och julstök.

Ibland undrar jag om det var så smart att börja jobba lite. Jag är så trött när jag är på jobbet att jag bara gör ett halvbra jobb. Och när jag kommer hem är jag så trött att jag bara är en halvbra mamma. Jag är alltså inte särskilt bra på något – inte på att vara veterinär och inte på att vara mamma.

Samtidigt är det så himla kul att jobba (för det mesta) och få använda de få små grå som finns kvar, träffa härliga kollegor och sköterskor. Och det känns skönt att få längta hem.

Kärleken jobbar natt, så nu är jag mamma på heltid hela helgen. Men sötaste ungen min är go och glad, sover i tvåtimmarspass på nätterna och äter som en hel karl, så särskilt jobbigt är det då inte.

Och fördelen med att inte längre amma är att jag kan göra vad jag vill med min egen kropp för försa gången på över ett år. Vilket innebär att jag börjat snusa igen. Oh, joy, så gott! (Jaja mamma, skäll på mig du, det bryr jag mig inte om ;) )

Jag undrar bara när tuttorna ska sluta spränga och vara knöliga.

Jahapp, och där var det slut på friden, nu vaknade ungen min från sin förmiddagslur. Dags att vara mamma igen.