Äsch!

Jag hade tänkt lägga upp lite bilder, men då måste jag sitta vid den stationära datorn och jag orkar inte slå på den.

Istället ska jag knyta mig. Begriper inte varför jag sitter uppe så länge när jag är så trött att jag ser gula ubåtar.

Min underbara unge var finast i hela världen med glitter i håret, men hon var dålig på att sjunga för pappan. Mamman fick stå för “skön”sången.

Nej, hopp i säng, Mysan. Jag ska tassa på tå upp för vår knarrade trappa, undvika de knarrande ställena på trägolvet, stänga badrumsdörren tysttyst, borsta tänderna, klämma en gigantisk finne under näsan och sen krypa ner i sängen och ligga och lyssna på de lätta andetagen från den finaste skatten innan jag pluggar in mp3-spelaren och somnar i samma sekund som talboken börjar.

God natt, världen!

Lite nytt på Lucia

Idag är det ju lusselelle elva nätter före jul. Undrar vem den där Lelle är…

Det börjar bli panik med julklappar. I vanliga fall brukar jag vara klar någon gång i början av november. Nu har jag knappt börjat. Klickat hem lite grejor från diverse nätbutiker, bara. På torsdag måste jag ut på stan och handla! Och imorgon kanske jag kan jaga upp Kärleken ur sängen lite tidigare än 16, så vi kan ut och hugga julgran i kvighagen. Mozartkulorna är rullade, men inte doppade i choklad än. Och ingredienser till knäck finns, men inte energin.

Lucia, ja. Jag har plockat upp lussebullar ur frysen. Jag har tagit fram Elviras tomtedräkt. Risgrynsgröt och pepparkakor har vi. Vi ska lussa för pappan i eftermiddag när det är dags för honom att vakna. “Dååå i vårt mörka huuuuus, stiger med tända ljuuuus, Elviiiraa och mammaaaaa, Elvira och mamma”

Lite nya grejor på bloggen. Jag försöker ta tag i det som jag försummat så länge. En besöksräknare (så nu har jag koll på er, höhöhöhö), en räknare för Elvira och bloggen är upplagd på Bloglovin. Så nu kan ni prenumerera. Bra va?! Allt hittar ni där till höger *pekar* Funderar på att byta design också om jag vågar. Jag kanske borde be Luffarn om hjälp så jag inte gör något knas.

Jag lyssnar till de bästa av ljud – en knastrande brasa i kaminen och Elvira som jollrar och skrattar i babygymmet. Det är så skönt att hon äntligen kan roa sig själv några minuter per dag. Jag känner på lukten att det är dags för blöjbyte.

Seeya!