Blä!

Idag har varit en sån där dag då man helst av allt vill dra något gammalt över sig, lägga sig i sängen och inte kliva upp förrän allt känns bra igen. Trött som kött efter att bebisen vaknat var tionde minut i ett par, tre timmar och vi sprang som skållade troll upp och ner för trappen igår kväll. Ingen rast och ingen ro.

En extremt gnällig bebis som bara vägrade sova förmiddagsluren trots att hon var supertrött idag. Mitt tålamod var inte det bästa, hade ju inte fått äta någon frukost för allt gnäll. Så hon fick vara vaken en stund till medan jag åt frukost och försökte stänga öronen för gnället. Sen somnade vi båda två på soffan i över en timme.

Det var samma visa på eftermiddagen. Übertrött bebis som vägrar sova, bara ligger och sparkar, klöser, vrålar och ålar i sängen. Den här gången var jag bättre förberedd och gav mig inte. Det gjorde däremot bebisen och somnade till sist. Men bara i 40 minuter.

Det är allt hon sovit idag, så jag hoppas och ber att det blir en lugn kväll och natt. Jag är trött i huvud, själ och hjärta av det här eviga gnället.

Hm, vid närmare eftertanke har hon nog fått gnällgenen av mig :D Jisses, som jag gnyr här ;)

Hon fick i alla fall en Alvedon innan sängdags – jag känner mig ganska säker på att det är tänderna som spökar. Hon gnager och dreglar och gnäller precis hela tiden.

Jag är TRÖTT! Ska krascha på soffan tillsammans med Kärleken. Kanske se ett avsnitt av The Wire om jag kan hålla mig vaken.

Godissugen är jag också. Hrmf! Det får bli torkade äpplen. Yeah, partey!