Hallå?

Hela huvudet fullt av snor. Jag hör ungefär ingenting. Och det jag hör är bara skorranden.

Natten har varit som man kan förvänta sig med en sjuk bebis. Hell, enkelt uttryckt. Inte sovit många timmar.

Nu har vi varit hos tant doktorn och fått medicin till liten bebis. Hoppas att Bricanyl mixtur ska hjälpa. Just nu låter Elvira som en gammal tant som rökt två paket cigaretter om dagen i 40 år och nu är i slutstadiet av sin KOL. Ungefär.

Bricanyl mixtur är mumma tycker liten sjuk bebis. Ville gärna ha mer än de 2 ml som tant doktor tyckte räckte. Skönt att de lyckats smaksätta medicinerna, för när jag var liten var det död och pina att försöka få i sig antibiotika och hostmedicin och jag vet inte vad  det var. Det smakade rävgift, hur som helst. Det var kräkvarning på det. Men Bricanyl mixtur smakar hallon. Jo, fakiskt hallon. Och som bebisen älskar frukt och bär av alla de slag, slank det ner under nöjda “mmmm”-anden och smackanden.

Nu har vi (läs Kärleken, jag är fortfarande mer död än levande) äntligen fått bebisen att sova. Sisådär 4 timmar efter tiden då hon brukar sova.

Själv ska jag dricka en halv kopp kaffe, peta i mig ett par Citodon (nej, Alvedon biter inte på huvudvärken från helvetet, jag tror att ansiktet håller på att lossna, på riktigt) och sen vila en stund jag med. För i natt är det nya tag med liten sjuk bebis och imorgon är jag ensam med sjuk bebis eftersom Kärleken jobbar.