I have a dream

Natten blev mycket bättre än jag befarat. Jag tappade räkningen på hur många gånger gulliganen vaknade på kvällen och för varje gång sjönk mitt hopp och mitt mod och mitt humör.

Till sist kände jag mig värdelös, ledsen och hela magen full av krälande ångestormar.

Så skört är det ännu – att minsta lilla bakslag nästan får det att svartna för mig. Att hopplösheten slår klorna i mig direkt.

Men, som sagt, det blev en bra natt ändå.

När Elvira väl kommit till ro runt 21 sov hon sen till klockan 4. Det är sju timmar på raken, det :) Strax efter 5 vaknade hon igen och fick välling. Sen sov hon till 8. Och eftersom det var min tur att ha sovmorgon, sov jag vidare till 11 :)

Idag tycker jag mig både se och känna (de få korta sekunder man får ha fingrarna inne i Elviras mun) två vita små tänder i överkäken – på väg att bryta igenom. Och nog är tandköttet lite svullet?

Jag har en dröm och en önskan.

I julklapp fick vi ett presentkort att använda på biobesök av bror med familj. Och av mamma fick vi pengar och löfte om barnvakt.

Min dröm ser ut såhär:
Mamma och Partnern kommer hit, bekantar sig med våra rutiner en dag och en natt. Påföljande dag åker jag och Kärleken iväg till nåt utflyktsmål, oklart vilket i nuläget. Framåt eftermiddagen/kvällen går vi på bio. Därpå går vi på restaurang. Jag är sjukt sugen att testa på Jensens. Det finns tyvärr inte i Uppsala (än), men vi har bara marginellt längre till Västerås, och där finns det. När vi är så mätta att vi kan rulla därifrån, rullar vi till ett hotell där vi sover och älskar om vartannat hela natten. (Förmodligen kommer vi bara att sova, men man kan ju önska ;) ) Och påföljade morgon äter vi en big ass hotellfrukostbuffé i lugn och ro, sen älskar vi lite till innan vi måste lämna rummet och åka tillbaks till vardagen.

Skulle ni ställa upp på det, morsorna?

När kommer ni hit? ;)