Påskrivet

Idag har jag varit på nya jobbet och skrivit på papper och fått schema för sommaren. De två första veckorna kommer jag jobba lite hipp som happ, eftersom det är Kristi Flygare och nationaldagen och sånt. Jag kommer få gå bredvid på operation i princip hela tiden. Jo, serru, för de tre veckorna efter det är det jag som är operationsansvarig då cheferna åker bort. Så. Att.

Det känns läskigt, men ffa väldigt, väldigt kul! Whohoo, jag ska få använda skalpell igen! :D

Idag följde morsorna med till babysimmet inne i Uppsala. Elvira plaskade och stod i som vanligt. Hon verkligen älskar att simma! Hon är inte så noga med att vara under vatten – hon begriper inte att man måste stänga den där grötluckan för att inte få kallsupar. Hon närapå sväljer halva bassängen när hon dyker. Och så får hon kallsupar och får panik och gallskriker.

Men att plaska (så att den andra halvan av bassängen skvimpar ut över kanten och alla andra barn inte vill vara i närheten av henne)och simma efter leksaker är kanske det roligaste som finns!

Idag fyllde hon dessutom hela badbrallorna med bajs. Det var tur vi hann upp ur bassängen i tid! Pinsamt annars!

Elvira fullkomligt älskar Siska. Hon skrattar och kvittrar så fort hon får syn på pälsmonstret och jagar efter henne och vill klappa. Siska är väl inte exakt lika förtjust, men hon finner sig. När Elvira blir allt för närgången, så går Siska därifrån. Då låter det has-dunk-has-dunk-has-dunk och så kommer terroristen farande igen för att klappa. Stackars djur :D

Det blir bara roligare och roligare att vara mamma! Det händer så otroligt mycket med Elvira nu! Hon kryper, hon ställer sig upp med hjälp av ett bord eller soffan ibland. Nu väntar jag bara på att hon ska börja säga andra saker än glää, googla, hagga och nein. Mamma, vore fint om hon ville säga, till exempel :)

Min teori är att hon är lite sen för att hon var för trött förut. Och nu har hon hämtat ikapp, nu när hon inte är lika trött längre.

Ja, om hon bara slutade upp med att vakna mellan 5 och 6 på mornarna, så skulle livet vara på topp.

(Vi ska ta itu med det där när morsorna åkt hem. Då får vi förklara för vår lilla terrorist att det faktiskt inte är morgon förrän tidigast 6.30 – då har hon sovit ungefär 12 timmar. (Att hålla henne vaken senare på kvällen går inte. Hon är ett vrak när klockan börjar närma sig 18.))