Alena

Efter fikat idag drog mormödrarna hem.

Kärleken jobbar natt och Viran sover.

Plötsligt är det väldigt tyst och tomt här.

Mormödrarna tog med sig Lillans vagga och hennes bebiskläder som vi fått låna till Viran. I juni kommer det en till liten bebis till faster Mysan, nämligen. Jag sätter en tia på att det är en liten kille.  Mormödrarna tog till och med med sig Kärlekens träningskläder, proteindryck och shaker när de åkte (de låg i en påse på golvet – så går det när man bara låter sina prylar ligga och skräpa! Jag har börjat elda upp Kärlekens papper som han inte tar reda på. Inget annat har fått honom att plocka undan efter sig – inte böner, hot eller ilska. Eldar jag upp pappren, så slipper jag åtminstone se dem. Kanske lärde han sig något av att hans träningskläder och allt annat träningsrelaterat numer finns 40 mil bort… Tveksam, men ändå.)

Tack snälla underbara mormödrar för att ni kom och hjälpte en kvinna i nöd! Nu dröjer det inte länge innan jag åker ner till västsverige. (Naturligtvis har Kärleken fått schemaändringar, så jag kanske inte kan åka när jag tänkt från början. Suck!)

Det är inte bara jag som är trött idag. Elvira har sovit mer än hon varit vaken. På förmiddagen sov hon 2 timmar och 20 minuter (från 9.25 till 11.45!) och på eftermiddagen 50 minuter. Klockan 18.45 la jag henne i sängen och hon somnade utan ett knyst och har sovit sedan dess.

Klockan är bara 21.45 en fredagskväll, men jag är trött, så jag ska krypa ner under täcket och lyssna på talbok. Man vet aldrig när Viran tycker det är morgon. (Men i morse sov hon faktiskt till 6.20 och låg kvar och grejade i sängen till runt 7.)

Gonatt då!