Puss

Elvira har börjat pussas. Det ser så himla roligt ut :D

Det började med att hon pussade på DVD-filmerna hon dragit ut ur hyllan. Hon för omslaget lååångsamt mot munnen. Munnen har hon öppen hela tiden. Så pussar hon omslaget, med öppen mun.

Sen har hon börjat pussa grisarna (hennes favoritgosedjur), även dem med öppen mun. Lååångsamt mot sin öppna mun. Ibland suger hon lite på grismammans tryne :D
En dag berättade Kärleken att hon pussat på sig själv i spegeln hon har på golvet. Det blev läppmärken på den.

Mina tår brukar hon pussa på också. Idag tyckte hon det var en bra idé att bita lite på tårna också. AJ, hojtade jag och hon storskrattade! :D

Och idag hände det för första gången att hon pussade mig på munnen. Med öppen mun förde hon sitt lilla ansikte låååångsamt närmre mitt och när jag trutade med läpparna nuddade hon dem med sina öppna läppar.

Att man inte dör av kärlek! Tur det, annars hade jag döden dött för längesen!

Elvira gillar att brottas i soffan också. Hon bökar omkring, klättrar på mig, sparkar och slår mig, drar mig i håret medan jag kittlar henne tills hon skriker av skratt. Nu har hon börjat dra sig upp till stående med hjälp av soffkuddarna också. Då gör det ju inget om hon ramlar – hon landar mjukt.

Om det är fint väder imorgon ska vi nog inviga sandlådan i trädgården.

Klockan är 20.45. Jag ska gå och lägga mig. Den här tröttheten… Jag sov ostört i 8 timmar i natt. På förmiddagen sov jag samtidigt som Elvira i 1½ timme. På eftermiddagen sov jag ytterligare 2 timmar när Kärleken vaknat.

Lite piggpiller, tack!