Jesus och helvetes alla djävlar

Alltså vad är det med den här lilla kråkan?

Jag tror jag blir tokig, spritt språngande galen.

Igår tog det 45 minuter för mig att få henne att sova på förmiddagen. På eftermiddagen höll jag på i 1½ timme, sen fick jag ge upp. Jag vände henne rätt hundratals gånger och jag överdriver inte! Maken till envis unge! Hon vände sig till mage och började krypa omkring ungefär var tionde sekund. Jag gick dit, sa “nu ska vi sova, sov gott”, vände henne rätt. Tre sekunder senare vänder hon på sig igen. Och igen. Och igen och igen och igen och igen. I 1½ timme. Sen fick vi ta upp henne.

I natt vaknade hon runt 4 och började med samma sak. Det verkar som om hon tycker att det är en väldigt rolig lek. Föräldrarna är måttligt roade. OM VI SÄGER SÅ! Jag vet inte hur länge Kärleken höll på med henne i natt, men säkert en timme.

Idag orkade vi inte stå där inne och vända på henne var tionde sekund i all evighet. Så vi lät henne bara vara. Med resultatet att hon for omkring som en babian på kokain i sängen i 1-1½ timme. Hon sov inget på hela dagen.

Så hon var som en levande död nu på kvällen. Hade hon tappat koncentrationen en tiondels sekund hade hon somnat sittande.

Det tog inte ens två sekunder så sov hon när Kärleken la henne i sängen.

VAD. ÄR. DET. FRÅGAN. OM?