Familjen stereotyp

Kärleken sitter och tittar på muskelbilar och jag sitter vid min dator och tittar på brudklänningar :D

Jag längtar efter en ring på mitt vänstra ringfinger. Inte nödvändigtvis efter ett bröllop med fest och allt vad det innebär. Men jag vill bära samma efternamn som min älskade Kärlek och min lilla kråka.

Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan min vackra, fina, älskade lilla familj! Jag är så oerhört lyckligt lottad! Jag är så kär i mitt liv!

Håhåjaja

När, åh när, hade den här perioden tänkt ge med sig? Jag bryter ryggen av att punktmarkera liten kråka tills hon somnar. Särskilt när det tar uppemot timmen.

Hon är så trött, så trött. Men i exakt samma sekund som hon somnar, så kommer hon på att hon måste slita dän kudden, eller krypa, eller pilla med spjälskyddet, eller bita sig i armen eller dra sig i fingrarna eller klia sig eller dra sig i håret eller sparka av sig täcket eller sätta sig eller titta på gardinerna eller munprutta eller gurgla eller vråla nanananananananablablalblalbla eller skaka på huvudet eller vad som helst egentligen som gör att hon inte somnar.

Jag hade lite huvudvärk när jag vaknade imorse. En kopp kaffe senare var huvudvärken borta. Låt mig säga såhär: nu ser jag vita blixtar igen.

Men all övrig tid på dygnet är det en fröjd att vara kråkmamma :) Mamma hjärta Lillis!