Vänder det?

Börjar det vända nu? Kan det vara så? Åh, som jag hoppas!

Igår gick det bra att få lillkråkan att sova två gånger på dagen, trots att det tog lite tid för henne att somna. Och det tog inte allt för lång tid för henne att somna på kvällen heller. Hon vaknade till ett par gånger på kvällen, men somnade om snabbt igen.

Sen sov hon hela natten utan att vakna en enda gång! Klockan 6 gick jag upp och kollade så att hon levde. Klockan sju var det morgon. Kärleken gick upp med henne och jag låg kvar och trynade till klockan 11!

Efter lite pyssel, lunch och annat så drog jag och lillkråkan iväg med bilen till stora djursjukhuset för att hälsa på. Kråkan somnade i bilen och var yrvaken när vi kom fram. Hon har nog aldrig sett så mycket folk på en och samma gång. Hon var alldeles tyst och storögd. Jag tror aldrig hon varit så tyst så länge tidigare :)

Vi var inte där så länge. Kråkan var trött och somnade i bilen på vägen hem. Jag var också trött när jag kom hem, men slängde in en maskin tvätt, förberedde middag, matade och nattade barn innan jag slog mig ner framför tvn och intog thaiwoken Kärleken lagat. Mums! Sen slocknade jag som ett ljus.

Nu känner jag i alla fall att jag kan köra bil en liten stund utan att totalhaverera. Jag har inte haft någon huvudvärk idag heller.

Så kanske vänder det nu. På flera olika sätt.