Hjärtat mitt

Usch och fy, vilken natt :( Liten kråka har sovit oroligt, vaknat en eller ett par gånger i timmen hela natten. Jag tror att det kan vara tand på gång, hon är lite svullen i tandköttet och man kan se lite vitt skymta fram.

Så det var en trött liten kråka och en nära på komatös mamma som masade sig upp idag. Hon har velat sova mest hela dagen och fått rejäla vredesutbrott titt som tätt av trötthet. Ändå har hon sovit drygt tre timmar idag på dagen.

Efter lunchvilan åkte vi iväg till bästvännen. Det var kanske det roligaste stället ever! Två hundar och massor av spännande leksaker i Linis rum. Dessutom bjöds det på smörgåskalas. Hon åt så mycket smörgås att hon knappt ville ha någon middag.

Det passade ju alldeles utmärkt att det blev kalas av det hela, med tanke på vilket namn som står i almanackan idag :) Både mormor och kråkan har namnsdag.

Därifrån åkte vi till ett café och träffade nattmamma från behandlingshemmet. Åh, så gott det var att träffas och kramas! Elvira fick en så fin present att jag blev alldeles tårögd. Ett påskägg i porslin och när man öppnar det så ligger det ett litet silversmycke i form av Tingeling där i.

Vi stannade inte så länge eftersom klockan var mycket – det började bli dags för kvällsgröt och sen hopp i säng.

Lättare sagt än gjort.

Jag vet inte vad det är med min älskade lilla kråka. Hon fick Alvedon innan sovdags, men det tog 1½ timme innan hon somnade och som hon vrålade innan dess! Hon somnade till, men vaknade och skrek, somnade vaknade och skrek. Det verkar som om hon har ont. Men var? Magen?

Usch, jag känner mig så maktlös. Det finns inget jag kan göra mer än att pussas, klappa, sjunga, prata, krama och klia håret. Men det hjälper inte. Hon skriker sig svettig och ålar omkring i sängen, kommer inte till ro. Nu sover hon men vaknar till och gråter i sömnen flera gånger i timmen.

Mammas älskade lilla unge. Vad ska jag göra?

Jag ser inte fram emot den här natten!