Sista natten

Natten till idag var ingen höjdare, men det hade jag inte heller väntat mig. Jag får helt enkelt ta att det blir jobbigt ett tag tills kråkan vant sig vid den nya regimen.

Förmiddagen var heller ingen höjdare. Hade inte väntat mig att det skulle bli det heller. Det tog en timme innan kråkan somnade och hon sov i 35 minuter (i vanliga fall sover hon 1½ timme).

Så det var en trött unge jag packade in i bilen och tog med ut på stan. Och sen hem till bror med familj. Hon somnade en liten stund i bilen.

Hon sov även i bilen på vägen tillbaks till mormor.

Sen var det ful rulle i badet en stund, gröt och efter lite kink somnade hon. Och mamman hoppas på en lugnare natt, för jag är mer död än levande av trötthet.

I natt är sista natten här för den här gången. Imorgon kväll åker vi hem till pappan igen. Han jobbar visserligen natt, så vi kommer inte träffa honom förrän på måndag morgon.

Åh, som jag saknar min Kärlek!

Tänka sig att jag skulle hitta kärleken i mitt liv i en krogkö. Bara sådär. Helt otippat. Och tänk att det blev vi tillslut. Och att vi har världens bästa lilla monsterbarn. Jag är lika kär idag som jag var för tre år sen. Om inte mer.

(Idag såg jag en så otroligt vacker brudklänning när vi var på stan.)