Dansa

Vilket läkkött hon har, vår lilla kråka.
 Idag syns det knappt något alls av gårdagens lilla olycka. Ett knappt synligt blåmärke i pannan och ett ovanför överläppen. That’s it. Men idag har hon inte varit i närheten av det där gallret. Hon kanske lärde sig något? Vi har i alla fall förankrat hela konstruktionen i trappräcket nu. Inga fler olyckor av det slaget, tack!

kråkan har fått en plastfotboll som hon älskar. Hon kvittrar i alla tonarter när hon får syn på den. Nog lät det som om hon sa “titta där” tidigare idag… Men det är svårt att säga. Och kanske betyder det där “vavva” som hon säger ibland mamma?

Dansa kan hon i alla fall. Men bara om hon stå mitt emot mig och hålla i mina fingrar. Då rockar hon loss, vill jag lova. Tungt rumpgung på högsta nivå! Och ett stort, stort flin på läpparna.

Kärleken är hemma från jobbet i natt. Han är så vansinnigt allergipåverkad, stackarn. Det fick bli pizza, öl, godis och folm för honom i kväll. Själv hoppade jag över ölen och drack saft istället.

Jag som längtade så efter vin och öl när jag var gravid och ammade. Men när jag väl fick dricka alkohol igen så smakar det rävgift. Inte gott alls! Jag håller mig till vatten, saft eller läsk. Billig i drift…

Snart är det måndag! Morgondagen lär gå snabbt eftersom vi ska på babysim. Då försvinner flera timmar som i ett nafs.

Jag hade tänkt att gå till frissan. Men så köpte jag ett batteri till Hondan. Det fanns bara ett som passade, för de där japanerna ska ju vara så himla speciella. Och det var inte det billigaste batteriet… Så nu har jag inte råd att gå till frissan. Jag får fortsätta se ut som en risbuske i skallen, det är inte så himla noga. På sommaren går jag oftast med huckle på ändå.

Nähäpp, sängen kallar.

Blöjor, kanske?

Jag tappade räkningen på hur många gånger lillkråkan vaknade igår kväll. Men när hon väl somnade ordentligt sov hon bra! Jag var bara uppe 2 ggr i natt om jag inte minns fel. Kärleken gick upp en gång när han kom hem. Och så sov finkråkan till 6.30 :)

Däremot tog det över en timme att få henne att sova i förmiddags. Suck!

Nåja.

Jag är i alla fall med och tävlar om blöjor hos Linda, Bara så ni vet… :)