Härlig söndag!

Vi har haft en ljuvlig söndag!

Det var min tur att ha sovmorgon. Och som jag sov! Till 10.30 sov jag. Upp och slänga i mig lite frukost och kråkan lite lunch. Packade väskan och sen for jag och kråkan in till Uppsala för att simma lite. Pappan stannade hemma och vilade – han är verkligen helt sänkt av allt pollen. Han stannade hemma från jobbet idag med.

Jag körde en låååång omväg hem, eftersom kråkan somnade i bilen och det var ju ett utmärkt tillfälle att låta henne sova sin eftermiddagslur. Annars är det ett himla sjå att få henne att sova dagtid. Det tar runt timmen varje gång. Man blir rätt less, helt enkelt.

När vi kom hem flyttade vi ut på verandan. Vilket underbart väder! Kråkan lekte och jag och Kärleken satt i solen och gottade oss. Jag blev helt matt av badandet och solen, så jag gick in och stensomnade trekvart innan det var dags för matlagning.

Middagen åt vi på verandan och kråkan fick sin kvällsgröt där.

Kråkan somnade på fyra minuter och efter vi röjt upp alla leksaker och diskat slog vi oss ner framför Morden i Midsomer :)

Och imorgon är det måndag, barnen! Då vet ni vad som händer?! Nästa gång ni läser något i den här bloggen, så är det skrivet från ett hotellrum! Som jag ska njuta av ensamheten! Tänk att få tänka sina egna tankar i lugn och ro. Tänk att få gå på toa och skita ifred!

Och tänk vad jag kommer sakna min lilla kråka!

För en ljuvlig söndag det varit idag!