Dagen i bilder

Amäh, gissa var jag är då?

Mhm, jag halvligger i en hotellsäng med datorn i knät och “en unge i minuten” på tvn.

Jag gick upp med kråkan imorse och passade på att mysa riktigt, riktigt mycket med henne. Vi läste, sjöng, lekte med bollen och tittade en liten stund på barn-tv. När hon sov sin förmiddagsvila började jag packa.

När klockan började närma sig 11 gick kråkan och jag upp och väckte pappan. Han åt frukost medan kråkan åt lunch. Sen gick vi ut hela familjen. Kråkan och jag gick omkring i trädgården samt bort till brevlådorna medan pappan bytte till sommarsulor på lilla Toyotan.

Sen började “min dag” :)

Jag tog bilen in till stan, tankade bilen och letade reda på en parkeringsplats. Det tog sin lilla stund. Sen bar det av ut på stan. Jag åt en glass nere vid ån. I lugn och ro.

Sen strosade jag runt i affärer. Köpte födelsedagspresent åt svägerskan, hudcreme till mig. Jag provade kläder i lugn och ro. Jag köpte inte klänningen på bilden, men däremot ett par jeans och en skjorta. För det facila priset av 278 kr. På New Yorker. I lööööv New Yorker!

Efter två timmar på stan kände jag mig nöjd och belåten. Samt väldigt trött. Så jag for iväg och checkade in på hotellet. Slängde mig direkt på sängen. Ljuvlighet!

Utsikten är ju ingen höjdare, men det är ju inte därför jag är här :)

Ett helt vanligt standard hotellrum. Det är ju sängen jag är ute efter. Och här finns det två :)

Innan restaurangen öppnade passade jag på att duscha lääänge och varmt! Jag hade nästan som ett litet mini-spa här med ansiktsmask och scrub och sånt :) Skönt!

Sen bar det av ner till restaurangen. Tyvärr glömde jag kameran på rummet, men jag kan meddela att maten var både snygg och god. Jag åt ryggbiff med tomat- och mozzarellasallad samt spenatgnocchi. HerreGUD så mätt jag blev!

Direkt upp på rummet och trillade i säng och somnade som om någon slagit mig med något hårt i skallen. Sov en timme eller så.

Sen har jag slösurfat, läst lite, hämtat is i ismaskinen i korridoren, druckit cola och haft det allmänt bra. Lugnt och skönt.

I natt ska jag sova ostört! Det blir min första natt utan kråkan på elva månader. Det känns tomt och konstigt. Men också skönt.

Imorgon blir det frukostbuffé, sen ska jag somna om och innan jag checkar ut ska jag duscha igen. Länge och varmt.

Sen är det vardag igen, tillbaks till verkligheten.

Jag vet bara att det här måste jag göra om igen. Och det ska inte dröja 11 månader till nästa gång.