Tomt och ensamt

I morse körde jag Kärleken till hans jobb medan Partnern var hemma med kråkan. Lyx att åka ensamma i bil! Hålla hand och småprata. Båda två i framsätet. Nu blir Kärleken borta tills imorgon kväll.

Partnern är här, tack och lov. Hon leker med kråkan medan jag lagar mat, bakar en kaka eller startar en brasa i kaminen (för idag har det varit ruggigt här!). Imorgon ska vi till ÖF och röja på eftermiddagen.

Ändå känns det tomt och trist här hemma utan Kärleken. Det känns så konstigt att inte ens kunna skicka sms. Att inte höra ett knyst av honom på 1½ dygn.

Jag undrar vad de gör just nu. Om han tänker på kråkan och mig eller om han har fullt upp med att överleva.

Imorgon är det tre år sedan vi blev ett par. Det känns som om vi känt varandra en livstid och ändå känns det som om det var igår jag såg den där snygge, sexige killen i kön till Värmlands nation sent en fredagskväll.

Det har hänt mycket de här tre åren! Han gick från att vara aspirant till att vara assistent. Han skjuta en person i tjänsten och det fick följdverkningar för både honom och mig, på flera plan. Han har gått utbildning och kör nu mc på jobbet om somrarna. Jag har tagit min examen. Jag har jobbat på distrikt, jag har jobbat på stort djursjukhus, jag har fått fast jobb. Vi har flyttat från en tvåa i Gottsunda till ett hus på landet. Jag har blivit gravid, varit gravid en evighet och fött en underbar liten unge. Vi har varit en familj i 11 månader och 1 vecka.

Jag väntar varje dag på den där ringen ;)

Alla de bästa dagarna i mitt liv har jag upplevt tillsammans med honom. Den dagen för tre år sedan då vi blev ett par, min examensdag, min 35-årsdag och naturligtvis dagen då Elvira föddes.

Förutom att han är så het att man bränner ögonen när man ser på honom och att han gör mig helt galen av åtrå bara genom att vara, så är han även min allra bästa vän. Det finns inget jag inte kan diskutera med honom. Om det är något jag funderar på, oroar mig över, gläds över, längtar efter eller om det är något som hänt, bra eller dåligt, så finns det ingen jag hellre vill berätta det för än Kärleken.

Något av det bästa vi vet är att krypa ner under en filt i soffan och sitta så nära att vi nästan sitter på varandra medan vi ser på Morden i Midsomer. Eller att ligga skavfötters under samma filt och läsa varsin bok.

Vi skrattar ofta och mycket. Vi kramas och pussas ofta och mycket, men mindre nu sen kråkan kom, tyvärr. Så fort vi kramas kommer kråkan hasande och hänger oss i byxbenen och vill kramas hon med :) Så då blir det en familjekram.

Min familj.

Min älskade, underbara familj.

Han fattas mig, mitt livs Kärlek. Trots att det bara var 11 timmar sedan jag såg honom senast och det är 26 timmar och 38 minuter kvar tills jag får se honom igen.

18.15-08.00

Jaja, det verkar ju fungera bra.

Kråkungen somnade som en stock 18.15, nästan en timme tidigare än vanligt. Hon hade bara sovit en gång på dagen och var supertrött.

En timme senare vaknade hon och stod och vrålade i sängen. Jag gick in och sa att hon skulle lägga sig ner och sova, sa godnatt sov gott och så gick jag. 25 minuter tog det, jag var inne kanske 10 ggr, sen la hon sig ner och sov gott.

Hon vaknade 23, 00, 02.15 och 04.30. De två sista gångerna behövde jag inte gå in, hon hann somna innan jag hann vakna, ta mig upp ur sängen och fram till hennes dörr.

Kärlekens väckarklocka ringde 7.30. Inne i kråkans rum var det alldeles tyst. Jag blev helt kall. Skickade in Kärleken för att kolla läget. Hon sov. Kärleken fick en nysattack utanför hennes dörr och hon vaknade till och ropade lite, sen somnade hon om (!!!) Klockan 8 gick jag in och väckte henne. Jag kan inte minnas att det någonsin hänt, att jag fått väcka henne på morgonen!

Själv har jag haft svårt att sova. Ryggen är nästan helt bra (jag åkte aldrig till akuten), huvudet är bra och det är bara precis i vänster mungipa som det är domnat nu. Jag är trött i huvudet, men kroppen vill inte koppla av. Myrkrypningar, hittar ingen skön ställning. Snurrar runt, runt i sängen och bara väntar på sömnen.

Typiskt!

Nu vill jag be er om en liten tjänst. Kan ni hålla tummarna för Kärleken och Lindas D idag och imorn är ni hyggliga? Tack!