I had a dream

Eh, övertrött kråka? Jomenvisst! En timme och 45 minuter senare somnade hon. Hon stod och studsade som ett popcorn i sängen ett tag och bara vrålade. Helt hyper. Det gör ont i mammahjärtat att se.

Återstår att se hur natten blir.

Det här gör vi inte om i alla fall. Dvs låter henne röja fritt sista timmen innan läggdags när hon är så trött att hon är alldeles mörk under ögonen. Nej, då blir det lugna saker som att läsa bok eller gå runt med henne på armen och titta på tavlor, lampor, nallen, tigern, knacka på fönstret och sånt.

Oh, well.

I natt drömde jag en märklig men härlig dröm.

Kärleken friade till mig precis i öppningen mellan fruktavdelningen och torrvarorna inne på ICA Maxi Enköping. Han gick ner på knä och frågade om jag ville gifta mig med honom. I handen hade han en ask. Jag blev så överlyckligt glad att jag storgrät och sa SÅKLART JAG VILL! Ett par, tre kunder på Ica applåderade.

Vi hade kommit överens om att vi skulle titta på förlovingsringar tillsammans och bestämma oss för vilka vi ville ha. Så istället för en förlovningsring hade Kärleken en provisorisk ring. Nämligen en nyckelring. En aning lite för stor. Jag fick plats med två fingrar i den.

Men jag var så lycklig att jag tog kort på mitt finger med ringen på och la ut här på bloggen och på FB och skrev att jag hade en fästman och att jag snart var Fru Mys :)

Vågar man hoppas på en ring (helst inte en nyckelring, men hellre det än ingen ring) till mors dag? ;)

Röj

Uh, min mage! Kärleken fick stanna hemma från jobbet idag, jag har inte tagit mig många meter idag. Mensvärken från h-vetet. Sitter i valet och kvalet om jag ska ta ut den där spiralen nu eller vänta ytterligare ett par månader.

P-datorn är igång, men visar mest röda dagar än så länge – den har inte riktigt lärt sig min cykel än. Om ytterligare ett par månader kommer den bara visa rött runt ägglossning.

Den fungerade ju klockrent när jag använde den innan kråkan. Först kan man använda den som preventivmetod och sen som ägglossningstest – dvs att pricka in de mest fertila dagarna. Då kör man mot rött och hoppas på det bästa. Och det blev ju hemskt bra :)

Nåja.

Kråkan har röjt järnet idag. Först ett par timmar på öppna förskolan och sen hjälpte hon till att städa lite på övervåningen. Nu är hon så trött att hon är helt sprättig. Jag gissar att hon kommer att slockna som ett ljus. Om hon inte hunnit bli övertrött, vill säga. Det lär vi bli varse alldeles strax.

Pappans tur att mata och lägga kråka. Jag röjer upp i krigszonen och börjar laga mat. Eller laga och laga… idag blir det korv med bröd. Och gurksallad :D

Lite smärtstillande först, bara.

Uh!