Ingen mammablogg

Idag har jag inget att skriva om kråkan. Mer än att jag hann pussa henne hejdå imorse och att jag hörde henne bli ledsen när jag gick. Jag hann aldrig hem från jobbet innan hon hade somnat för natten.

Jojo, för idag har jag gjort första dagen på nya jobbet.

Det var meningen att jag skulle operera idag på förmiddagen. Men så hade de fått in en livmoderinflammation som de var tvungna att operera och då blev det så fullt på listan och ingen tid för en fipplig nybörjarMysan att slabba runt.

Jag satt och såg på. Det räckte alldeles utmärkt för mig.

Men HEJ så snabb kirurgen var på hankatten! Max en minut för hela ingreppet. Det tar i alla fall fem minuter för mig… Säkert tio nu för tiden.

Tja, sen drog cheferna hem och jag var kvar. Ensam. Hela eftermiddagen. Med sköterskorna, såklart.

Modigt av cheferna, måste jag säga.

Men det gick bra, tror jag. Ingen som inte skulle dö, dog. Det får man se som ett lyckat resultat. Det var ett par klådor, ett par vaccinationer, en diarré och ett par analsäckar som visade sig vara en livmoderinflammation som jag remitterade vidare (eftersom jag ännu inte opererat någon slik).

Sen var klockan helt plötsligt 17 och det var bara att packa ihop och åka hem.

Kärleken var helt slut efter en dag med kråkis :) Man blir lätt det…

Medan jag lagade middag knackade grannen på dörren. Undrade om jag inte kunde kika på en häst. Jomenvisst. Så att. Om det inte var lymfangit på det benet, så var det inte långt ifrån. Antibiotika och antiinflammatoriskt på det. Spola vatten på benet, bandage.

Nu sitter jag och har ont i ryggen. Den har inte varit sig lik efter lumbalpunktionen.

Snart Morden i Midsomer, sen SÖMN! (Om kråkis behagar sova – hon har ont i munnen, en kindtand som bråkar :( )