Trött, tröttare, Mysan

Jag somnade visst på soffan igår kväll runt 21.30. Klockan 1.30 blev jag väckt av kråkan.

Det var bara att flytta upp en våning och fortsätta sova.

Kråkan sov bra på kvällen/förnatten, men framåt morgonkvisten vaknade hon en gång i timmen. Klockan 6 sa jag att det var ok att göra morgon.

När kråkan sov sin förmiddagslur sov jag med. I en hel timme.

Kärleken jobbade över “lite” igår kväll. Han skulle slutat 22.30. Han slutade 3.30. Kom hem 4.15. Det var inte så att jag tvingade upp honom klockan 6 bara för att det var min tur att ha sovmorgon… Jag hade ju ändå sovit från 21.30 eller så.

Idag har jag mest förberett inför besöket vi får imorgon. Det är kråkans farbror, faster och tre kusiner som kommer på besök.

Nåja, nu har jag inte jobbat ihjäl mig, det återstår en hel del att göra, men jag har i alla fall bakat en banankaka, kört en maskin tvätt och en maskin disk. Handlat lite har jag gjort också. Och införskaffat en stor luftmadrass. En sån som blåser upp sig själv. Bra att ha när man får besök, nu när man inte kan sova inne i gästrummet längre. Ja, kråkans rum, alltså.

Kråkan är förresten på bättringsvägen vad gäller förkylningen.

Och idag har hon gått flera steg alldeles själv :) Alldeles snart tror jag vi kommer få fullt upp med att punktmarkera den här lilla kråkan när hon sätter fart :)

En annan sak hon har gjort idag är att hon tagit upp skräp från golvet. Sagt “SKÄP”, hållt upp det mot munnen och skakat på huvudet :) Precis som jag brukar göra när hon hittat skräp som hon tänker stoppa i munnen. “Inte stoppa munnen” säger jag och skakar på huvudet. Nu gör hon likadant :)

Det är så himla roligt att vara kråkans mamma! Hon gör så många roliga saker och hon är så förståndig. Hon lär sig nya saker varje dag och det är så kul att få vara med!

Det enda som inte är kul är att mamman aldrig får leka med kråkans klossar. Jag vill så gärna bygga torn, men hon bara river dem hela tiden :D

Trots all sömn är jag fotfarande så trött att jag skulle kunna somna sittande här och nu. Men jag måste hålla mig vaken åtminstone två timmar till, tills kråkan (förhoppningsvis) har somnat.