Blodsniglar

Näe, det blev ingen bebbe idag. Denna eviga väntan :)

Farbror och faster och tre av kusinerna har nu anlänt. Full rulle :) Kråkan fick försenade födelsedagspresenter och sång, sen röjde kusinerna och kråkan järnet medan jag lagade mat och småpratade lite med farbror och faster.

Det var så kul att få utnyttja vårt stora middagsbord. Kråkan var i sitt esse och kraxade och flaxade :) Minsta kusinen (snart fyra år) berättade en historia om “blodsniglarna” som suger blod från människor.

Sen var det dags för kråkan att sova, nästan en timme senare än vanligt. Jag var mycket, mycket skeptisk till att hon skulle kunna somna, så uppskruvad som hon var och sånt oväsen som det var.

Samtidigt som kråkan skulle sova var barnen uppe och inspekterade sängarna där de ska sova. Då var kråkan inte så glad. Men så gick jag in och klappade om henne, sen somnade hon som en sten och har sovit och sovit trots stojet här nere och trots spring i trappen, knarr i golvet (Kärleken och jag har lärt oss var vi ska låta bli att trampa för att slippa pistolskotten och gnisslen) och brak i sovrumsdörren (den är lite gisten, vår sovrumsdörr).

Jag är imponerad!

Jag var säker på att det skulle bli en jobbig kväll. De senaste kvällarna och nätterna har varit jobbiga. Säkert på grund av förkylningen. Men nu börjar hon krya på sig. Och sover bättre :) (peppar peppar)

Och imorgon är det ÄNTLIGEN min tur att ha sovmorgon. Om jag nu kan sova med fyra vilda barn i huset :) Jag gillar verkligen när det är liv och rörelse här hemma! Vi kanske måste göra ett försök med syskon till kråkan, så det blir det mer livat här hemma ;)

Idag

Idag har jag beställt en bebis!

Svägerskan är så gravid att jag knappt sett någon mer gravid. (Det skulle varit jag själv då, för ett år, en vecka och en dag sen.)

BF är 25 juni, men jag tror att bebbe kommer idag. På eftermiddagen. Och att det är en pojkepå 4335 gram och 53 cm.

Återstår att se om jag har rätt.

Kråkan längtar efter sin sjunde kusin och jag längtar efter mitt andra brorsbarn! Jag kan slå vad om att de ömma föräldrarna längtar efter bebbe med. Och Lillan också. Farmödrarna längtar och säkert morföräldrarna också.

Så kom nu, bebbe!

Vi längtar alla efter dig!