Vaccination

Dagens tema har varit vaccinationer.

På min bokade lista hade jag säkert tio vaccinationer. Sen var det ett rött öga, lite hosta, en klåda, ett blodprov och en hälta. Några telefontider också.

Mellan kl 16 och 18 har vi drop in. Jag kom igång lite sent eftersom jag satt i telefon med en djurägare och det var inget samtal jag kunde avsluta lite snabbt och lätt. Visa samtal måste få ta den tid de tar, helt enkelt.

När jag kom ut i väntrummet mellan 16.15 och 16.30 var det så tjockt med folk och djur där att det knappt gick att ta sig fram. Det var bara att sätta igång.

14 vaccinationer (med hämtande och blandande av vaccin mellan varje patient, journalskrivning, klistra och signera och stämpla vaccinationsintyg, debitering och ikryssande av bevakning inför kommande vaccinationer), en stygntagning, ett baktprov och en urinprovskoll senare var klockan tio minuter efter arbetstid och jag åkte hem.

När jag kom hem sov redan kråkan och jag satte igång att laga middag.

Och när jag skulle gå på toa upptäckte jag att det var stopp i avloppet till tvättmaskinen och 2 cm vatten på hela golvet i bajsrummet.

Nu vill jag sova!