Sockerchock

Kärleken har jobbat idag, så kråkan och jag har varit solo hela dagen.

Efter lunch åkte vi till Ica Maxi och handlade. Det var inte bara jag som kommit på den idén. Hade alldeles glömt bort att det är midsommr imorgon. Kärleken jobbar 6.45-17.15 imorgon och är inte hemma förrän strax efter 18 (försåvitt han inte får en massa övertid). Så det blir inte mycket till firande här.

Kråkan tyckte det var spännande med så mycket folk. Hon åt banan och tittade på alla människor och pekade på alla spännande saker (reklamskyltar, lampor, ketchupflaskor osv) och utropade “DÄÄÄR” med jämna mellanrum. Jag var mindre road av spektaklet, men jag fick handlat det jag skulle i alla fall. Utom kaffefilter. Bah!

När vi kom hem upptäckte jag att jag ÄNTLIGEN fått mitt nya spel – F3AR. Whohooo!

Och lite senare fick jag ett sms om att jag kunde hämta min Tassimo på Posten. Whohoo igen! (Nej, den kostade inte så mycket som det står där. Hälften ungefär. Med 72 “doser” av olika kaffesorter.)

Min första lön har jag fått också. Jag tycker inte jag har jobbat något, ändå får jag ganska många tusenlappar i lön. Mer än jag fick när jag var mammaledig på heltid. Fantastiskt!

Efter middagen fick kråkan ett par matskedar fruktyoughurt till efterrätt. Jisses! Hon betedde sig ungefär som hon gjorde då hon fick Bricanyl i höstas när hon var så förkyld och hostig. Nu kröp hon runt i cirklar på hallgolvet och tjöt som en siren hur länge som helst. Helt sockerhög.

Det här är kanske tredje gången i hennes liv hon får något med socker i. Om vi säger såhär – vi kommer vänta läääänge med att introducera saft och godis till den här lilla kråkan.

Eftersom kråkan sovit så lite idag på dagen (50 min på förmiddagen och 40 min på eftermiddagen) var hon komatös av trötthet framåt kvällen. Hon höll på att somna i Kärlekens famn. Så det blev tidigt i säng.

Nu har jag druckit en kopp Cappuccino från vår nya Tassimo. Gott! Och nu ska jag snart inviga mitt nya spel.