Badflicka

Idag var vi ner till badstranden vi har här några km bort och badade i det fina vädret.

Whohooo, tyckte kråkan om det!

Vi var där i dryga timmen och vi badade ett par, tre gånger. Kråkan jagade även ett par barn som sparkade boll, bollfantast som hon är. Hon åt lunch och till efterrätt banan och melon. Hon kissade i det fria och plaskade sen i sitt eget kiss. Det föranledde ännu ett bad.

När det var dags att åka hem fick jag bära en skrikande och sparkade liten kråka till bilen och bända ner henne i bilbarnstolen. Hon var inte ett dugg intresserad av att åka hem. Det är så HIMLA KUL att bada!

Efter eftermiddagsvilan åkte vi och handlade. När vi kom hem skulle jag lyfta kråkan och bilbarnstolen över staketet till verandan. Hon är tung nu för tiden och hon blir ännu tyngre när hon sitter i sin stol. Och stolen är otymplig.

Stolen med kråkan i liksom fastnade i staketet och jag tappade balansen. För att inte kråkan skulle falla i marken i sin stol tog jag emot mig med vänster armbåge. Samtidigt som jag alltså höll i stolen, hade jag släppt den hade kråkan rasat i marken. Så jag tog emot hela min vikt och hela kråkans vikt (med stol) på armbågsspetsen när jag föll.

Söte Jesus! Ett tag trodde jag att jag brutit armen. Det liksom krasade till inne i armbågen och det nästan svartnade för ögonen. Jag vågade varken titta eller känna efter. Jag lastade ur kråkan, som klarat sig alldeles utmärkt, med en arm medan jag profylaxandades.

Armen var obrukbar, men jag vågade inte titta på den. Efter en stund vågade jag försöka röra på den och när jag böjde och vred på armen krasade det till igen och så var det som om något liksom föll på plats och armen gick att använda igen.

Men shitta Birgitta, så ont det gör i vissa rörelser. Svullen och blå. Men inget är av och det är huvudsaken. Det och att kråkan inte for i backen med en smäll.

Från och med nu är det kråkan som får komma ut ur stolen innan vi går upp på verandan. Så bär jag stol och kråka var och en för sig.

Men hur ska jag kunna sova nu då? Det gör ju ONT! :(