Tröttmössor…

… är vi allihopa.

Min tur att ha sovmorgon. Klockan 10 ringde min klocka, det märkte jag knappt. En kvart senare kom kråkan och pappan och väckte mig. Kärleken berättade att kråkan sovit i över 1½ timme på förmiddagen och var alldeles puffig, trött och svettig när hon vaknade.

Efter bara ett par timmar (och fantastiska mängder mat till lunch) var hon supertrött igen. Jag höll henne vaken till kl 13, sen somnade hon som en sten och sov i ytterligare 1½ timme! (Vanligtvis sover hon max 45 minuter på eftermiddagen.)

Jag passade också på att sova, för jag är dödstrött idag.

Resten av dagen har vi lekt och hälsat på hos grannen som bjöd kråkan på så mycket jordgubbar hon orkade äta. Hon ville ändå ha mer, men bara för att mata hunden med :)

Kråkan somnade som en sten när det var natten och har inte sagt ett knyst på över två timmar. I vanliga fall brukar hon vakna 1-5 ggr/timmen under kvällen för att somna ordentligt runt 23.

I födelsedagspresent fick kråkan en leksakstelefon av bror med familj. När man trycker på en av knapparna säger en röst “hejdå”. Nu har kråkan börjat vina åt telefonen när den säger hejdå :)

Sötstrut!

Det finns ingen unge i hela världen som är finare, bättre eller mer underbar än min unge! Bara så ni vet!

Hur kan man INTE älska de här lockarna och den här nacken?